TEG

Printim i platformave te medha te shkronjave, per fasada te medha xhami. Veshje adezivi dhe realizim i shkronjave qe krijojne nje fasade gjigande me ngjyre viole dhe transparente njekohesisht. Kombinim perfekt me ndricimin e brendshem te qendres. Tirana East Gate